Geld verdienen

99darkweb.com

Er zijn enorm veel manieren om geld te verdienen op het internet, en op het dark web. Op het dark web word geld verdiend in verschillende crypto-currency. De populairste is natuurlijk bitcoin, maar inmiddels zijn er tal van andere digitale munten die de concurrentie aangaan met bitcoin. Ethereum is ook een zeer populaire en stijgende currency geworden. Ik ga je nu laten zien hoe je zelf kunt starten met het verdienden van deze munten!

WALLET

Om te beginnen heb je een wallet nodig om je digitale valuta veilig op te bergen. Dit is heel eenvoudig vaak hoef je alleen je email adres in te voeren en je wallet is aangemaakt. Een paar wallets welke goed bekend staan zijn bijvoorbeeld:

www.eth-coin.pro

www.cryptopay.me

www.coinpayments.net

Voor het omwisselen van je munten naar een andere currency, of het aankopen van digitale munten kun je op de volgende site terecht:

www.changegelly.com

FAUCET

Nu je over een wallet beschikt kun je beginnen met het online verdienen!
Een makkelijke manier om te beginnen met verdienen is het klikken op reclameboodschappen waar een kleine vergoeding tegenover staat. Je kunt je inschrijven bij een van de vele faucets. Enkele faucets welke ik naar tevredenheid gebruik zijn:

www.moonbit.co.in

www.btcclicks.com

www.eth-faucet.net

MINING

Een andere manier om online geld te verdienen is het minen van cryptocurrency.
Hiervoor gebruik ik:

www.ethminer.io

Zodra je bent aangemeld begint je computer direct geld voor je te verdienen!